Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην Αμερική όταν πήγε να σπουδάσει μίλησε ο Αλέξης Κωστάλας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1.

Ο καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως για να κάνει οικονομία, δεν έτρωγε.

«Όταν είχα υποτροφία μου κάλυπτε τα πάντα, αλλά ίσχυε όσο το πανεπιστήμιο ήταν ανοικτό. Το καλοκαίρι το πανεπιστήμιο έκλεινε και έπρεπε να βρω δουλειά. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο έπλενα πιάτα σε ένα υπόγειο» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κωστάλας και πρόσθεσε: «Μια άλλη φορά πήγα σε ένα μέρος που πηγαίναμε ως φοιτητές να διασκεδάσουμε. Εγώ πήγαινα μετά τα μεσάνυχτα με θερμοκρασίες -25°C -30°C να σκουπίσω το πάτωμα, να το σφουγγαρίσω και ευτυχώς έβρισκα και κάτι κέρματα. Ήταν τα ψιλά που είχαν πέσει από συμφοιτητές μου και το αφεντικό μου έδινε την άδεια να τα κρατήσω αυτά. Οπότε έβγαινε ένα χαρτζιλικάκι. Έκανα ό,τι έβρισκα».

Στη συνέχεια της εξομολόγησης του τόνισε πως: «Όταν έχεις πρόβλημα δεν επιλέγεις δουλειά, αρκεί να βρεις δουλειά. Δεν έπρεπε η μητέρα μου να μάθει ότι εγώ είχα πρόβλημα γιατί δεν είχε χρήματα να μου στείλει. Η μόνη οικονομία που μπορούσα να κάνω ήταν από το φαγητό, δεν έτρωγα».


Πηγή: www.newsbeast.gr