Η γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». Η πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην εκπομπή «Γυμναστική από σπίτι» που παρουσιάζει και χωρίς να κρύψει τη συγκίνηση της εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Εγώ έπαιζα την τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό, μου έγινε πρόταση για μια εκπομπή που έχει να κάνει με υγεία και ευεξία. Μπροστά από τις κάμερες είναι τελείως διαφορετικά, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Και ενώ πίστευα ότι δεν θα έβρισκα κάτι μετά το μπάσκετ να με συναρπάσει, κι όμως το βρήκα, κάτι που δεν περίμενα.

Έκανα μαζί με τον Αντώνη Κατσαρό το Mega Sports Weekend, αλλά εφόσον δεν υπάρχει τώρα αθλητική δραστηριότητα λόγω του κορονοϊού αποφασίσαμε να κάνουμε το “Γυμναστική από σπίτι” έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο, αλλά και εμάς να ξεπεράσουμε την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε αρχικά η Ζωή Δημητράκου.

Στη συνέχεια, σε απάντηση για τα σχόλια που δέχεται από το κοινό, η Ζωή Δημητράκου συγκινήθηκε. «Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι που μου λένε ότι δεν έχουν γυμναστεί ποτέ στη ζωή τους ή έχουν να γυμναστούν δέκα χρόνια και τώρα γυμνάζονται. Μια κυρία που είδα στο δρόμο μου είπε ότι έχει χάσει τον άνδρα της εδώ και δύο χρόνια και τώρα βρήκε μια “παρέα”», είπε η Ζωή Δημητράκου.


Πηγή: www.newsbeast.gr