Το «φλέγον» θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League δεν συζητήθηκε στο σημερινό (26/6) διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, την ώρα που εκκρεμεί η προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για «παράνομη» ψηφοφορία και επομένως και «παράνομη» απόφαση οριστικής διακοπής της σεζόν στη Super League 2.

Αν και η ΠΑΕ Παναιτωλικός, έχει προβεί σε προτάσεις ενόψει της νέας σεζόν σχετικά με την αναδιάρθρωση, αυτές δεν συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Παρασκευής, στη Super League.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προτείνει να μην υπάρξει υποβιβασμός, να εξασφαλίσουν την άνοδο οι δύο πρώτοι της Super League 2 ή οι τέσσερις πρώτοι και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της Super League την ερχόμενη σεζόν (2020-21) να διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ή και 18 ομάδων (αν αποφασιστεί να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι).

Η ομάδα του Αγρινίου προτείνει επίσης κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, καθώς και διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα.

Στο μεταξύ, ένταση υπήρξε μεταξύ του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη, όταν ο πρώτος έθεσε ζήτημα νομιμότητας σε αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, το οποίο καταψηφίστηκε.

Πηγή: www.newsbeast.gr