Μια μέρα έμεινε μέχρι η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό. Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha και έδειξε να απολαμβάνει το πρώτο γενικό πλάνο που έκανε ο σκηνοθέτης γι’αυτό και του ζήτησε να το επαναλάβει.

«Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως με αφορμή την αποχώρηση της από το τηλεοπτικό σκηνικό βρίσκεται σε φιλοσοφική διάθεση και αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο.

«Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνηση της κάθε φορά που βρίσκεται στον χώρο του μοντάζ. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος» είπε.


Πηγή: www.newsbeast.gr