Στην παράσταση «Στο Κλουβί με τις τρελές» θα πρωταγωνιστήσει η Μαρία Ιωαννίδου και η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της γι’αυτή της την συμμετοχή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

«Είμαι πολύ καλά και έχει σχέση όλο αυτό με τη δουλειά μου, με το “Κλουβί με τις τρελές”» είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην αρχή της συνέντευξης.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη, ρώτησε την ηθοποιό για το αν θα είναι τελικά ο Άρης Μακρής στην παράσταση καθώς είχε ακουστεί το όνομα του.

«Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα.. εκατομμύριο. Νομίζεις πως μπορούμε να του το δώσουμε; Δεν θα είναι στην παράσταση. Δε θέλουμε να είναι στην παράσταση. Δε μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύρια μας έτσι. Εγώ τον είχα προτείνει. Μια χαρά παιδί είναι. Αλλά από εκεί και έπειτα… Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Εγώ μιλάω σαν αρχαία…

Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί, πιο απλοί. Εμείς είμαστε ταμένοι. Μπαίνουμε στο θέατρο σα να μπαίνουμε σε εκκλησία. Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βάζουν τόσα πολλά λεφτά και τόσο πολύ κόπο σε μέρες δύσκολες» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.


Πηγή: www.newsbeast.gr