Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής πριν λίγο καιρό πριν. Στόχος του ηθοποιού είναι να δώσει δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα -δύναμης και με τη διαδικτυακή του εξομολόγηση συγκίνησε.

Δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία του από εκείνη την περίοδο και έγραψε στην συνοδευτική λεζάντα: «H φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά.

Tην ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω. Όχι κουράγιο, φωνή. Αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε.

Πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις, ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά. Να αντέχετε. Όχι γιατί πρέπει. Γιατί μπορείτε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω όχι κουράγιο, φωνή αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά να αντέχετε όχι γιατί πρέπει γιατί μπορείτε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) στις 29 Οκτ, 2020 στις 4:51 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr