Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ για ακόμα μια φορά δεν… «μάσησε» τα λόγια της.

«Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε τον ομοφοβικό. Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με τον αυτόν που λέει τον Ζακ, πρεζόνι», τόνισε και σχολιάζοντας την πολιτική κατάσταση στη χώρα, σημείωσε: «Τώρα είμαι πιο θυμωμένη με τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο λίγο καλύτερο. Όσο υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία και με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους».

Σε ότι αφορά την παραίτησή της από την εφημερίδα «Τα Νέα» ανέφερε πως: «ήταν αξιοπρεπής η παραίτησή μου, παρόλο που το κείμενο πήγαινε κόντρα στην πολιτική της εφημερίδας. Δεν άφησα κανένα περιθώριο, έφυγα και πάμε για άλλα. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθώ».

Τέλος, σχετικά με το εμβόλιο η Έλενα Ακρίτα, είπε πως «θα κάνω το εμβόλιο, παρόλο που είμαι αλλεργική, θέλω τη ζωή μου πίσω. Η καραντίνα με πιέζει πολύ, με ρίχνει, με κατεβάζει. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο, είμαι και καταθλιπτική και αυτό δεν βοηθάει».

Πηγή: www.newsbeast.gr