Τη νέα ενότητα στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha εγκαινίασε το μοντέλο και παρουσιαστής, Κώστας Φραγκολιάς. Η Φωτεινή Πετρογιάννη «ανέκρινε» τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της.

«Ποιον διάσημο δε θα ήθελε να συναντήσει ποτέ στο δρόμο;», «τι ακριβώς δουλειά κάνει», «ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή;», αλλά και «πιστεύει ότι η καριέρα του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σχέση με την Άννα Βίσση;»

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραδέχθηκε με ειλικρίνεια μεταξύ άλλων πως ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του το οφείλει στη δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση που είχε με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

«Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου. Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο.

Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση. Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός.

Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα είναι σε ένα χιονισμένο δάσος. Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πηγή: www.newsbeast.gr