«Με την Ματίνα Παγώνη είμαστε πάρα πολύ φίλοι» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιώργος Γερολύματος το πρωί της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής σημείωσε πως η Παθολόγος Λοιμωξιολόγος είναι πανέξυπνη και την χαρακτήρισε «αητό».

«Ξέρει και χειρίζεται τα media. Είναι η καλύτερη εικόνα που έχουν να παρουσιάσουν μέσα στο πρόβλημα. Είναι η μόνη που τα λέει και χαμογελαστά και αισιόδοξα και πραγματικά» ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ερχόταν εκεί που τραγουδούσα και της αφιέρωνα το “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου”. Μιλάμε, είμαστε φίλοι, με καθοδηγεί, την παίρνω τηλέφωνο, γελάμε. Μου λέει να είμαστε αισιόδοξοι, άντε και πότε θα τραγουδήσεις να έρθουμε εκεί με την παρέα. Η Ματίνα Παγώνη δεν χόρευε ποτέ. Της αρέσει να βλέπει, γελάει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος διευκρίνισε ότι έχει περάσει καλά στο θέμα του σεξ ενώ τόνισε πως είναι straight.

«Είχαν γράψει για μένα ότι στο σεξ τα έχω κάνει όλα. Εννοούσα ότι έχω περάσει καλά, από όλες τις πλευρές. Και εκεί δόθηκαν διάφορες ερμηνείες. Επαναλαμβάνω και λέω όπως ξέρει όλος ο ελληνικός λαός, εγώ είμαι straight. Στο θέμα το σεξουαλικό με τις γυναίκες έχω κάνει και ξεπέτα, έχω ζήσει και τον έρωτα. Η ιστορία έχει γράψει για μένα, αποδεικνύονται αυτά. Επειδή έχουμε και παιδιά και καμιά φορά μπορεί να γίνει και παρεξήγηση, μεταφέρονται λάθος χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Πηγή: www.newsbeast.gr